Rødbedekage uden chokolade

En dejlig kage smækfyldt med dejlige ingredienser såsom rødbeder, kanel, honning og appelsin.

Ingredienser

Cremen

Kog rødbederne i cirka 45 min og overhæld dem herefter med koldt vand så skrællen kan smuttes af. Skær rødbederne i små stykker så den kan moses. Mos dem herefter godt.

Du kan ordne følgende ting mens rødbederne koger.

1. Riv skrællen af appelsinen og bland det sammen med hvedemel, polenta, bagepulver, salt, stødt allehånde og stødt kanel.

2. Bland 3 æggeblommer med honning, olivenolie, korn fra en vaniliestangen, ingefær samt saften fra appelsinen.

3. Pisk æggehviderne stive.

De moste rødbeder røres i æggeblomme-blandingen. Herefter røres mel-blandingen i og og de stive æggehvider tilsættes.
Dejen hældes i en smurt springform og bages i 35 min ved 180 grader i en alm ovn.

Cremen
Bland creme fraiche sammen med marsala og kornene fra vanillestangen samt 2 spsk. sukker.

Indsendt af
d.
02.01.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.