Banankage i rugbrødsform

En klassisk banankage med chokoladeovertræk. Bages i rugbrødsforme.

Til 2 forme

Kagen

Pynt

Pisk de hele æg, sukker og vaniljesukker til en luftig masse. Bland mel og bagepulver sammen og vend det forsigtigt i dejen, skiftevis med smørret.

Vend de mosede bananer i.

Hæld dejen i smurte rugbrødsforme (jeg brugte to forme med plads til 900 ml). Dejen skal IKKE gå helt op til kanten - der skal være plads til at kagerne hæver når de bages.

Bag banankagerne nederst i ovnen i ca. 40 minutter ved 175 grader.

Lad kagerne køle lidt af. Smelt chokoladen i en gryde ved svag varme. Fordel den smeltede chokolade over de afkølede kager.

Indsendt af
d.
02.01.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.