Hjemmelavet pitabrød

Det er slet ikke så svært at lave hjemmelavet pitabrød. Dejen hæver automatisk op i ovnen, og de bliver langt mere luftige end dem, du kan få i supermarkedet. Og så er det da tilfredsstillende at kunne lave dem selv og dermed undgå alle E-numrene.

Til 6 stk

Bland gær, salt, vand og olie, og rør rundt, til gæren er opløst. Tilsæt melet lidt ad gangen under konstant omrøring.

Ælt dejen i 5-10 minutter, og stil den derefter til hævning i 45 minutter.

Form dejen til boller, og rul dem flade med en kagerulle eller lignende.

Bag pitabrødene i ovnen ved 250 grader i ca. 8-10 minutter.

Indsendt af
d.
02.01.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.