Fadkotelet

Fadkoteletter med mornaysovs.

Ingredienser

Kartoflerne vaskes grundigt af og skæres på langs. Anbring dem på en bradepande med de flade sider opad. Pensl dem med olie og drys dem med paprika, efter behag (husk at paprika smager igennem). Hvidløgene skæres ligeså på langs og lægges oven på kartoflerne med den flade side nedad. Igen, antallet af hvidløg justeres efter behag.

Placer bradepanden med kartoflerne i en forvarmet ovn på 200 grader i 50 min cirka. Koteletterne brunes på en pande og 1/3 af mornaysovsen hældes i bunden af et ildfast fad. Krydr koteletterne med salt, peber og muskatnød. De brunede koteletter puttes i og resten af mornaysovsen hældes over.

Sættes i ovnen ved 200 grader og bages i cirka 20 min.

Indsendt af
d.
03.01.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.