Roastbeef med nye kartofler

En dejlig ret med roastbeef, kogte kartofler og grøntsager

Til 2 personer

Kog de små nye kartofler og skær dem i halve, når de er blevet kolde. Riv kogte grønne bønner op fra den spidse ende, så de bliver delt i to. Bland kartoflerne med bønnerne, et bundt hakkede radiser og et bundt forårsløg, der er snittet fint.

Pisk en dressing sammen af 2 spsk grovkornet dijonsennep, 1 spsk lys vineddike, 4 spsk olivenolie, salt, friskkværnet peber og ¼ tsk stødt estragon. Vend den i salaten.

Pensl 1 roastbeef med olie. Tril den i 2 spsk allroundkrydderi (f.eks. Santa Maria). Brun den så godt i smør på alle sider. Hæld lidt vand eller bouillon ved, dæmp varmen og steg kødet et kvarters tid på hver side. Tag kødet op og lad det trække endnu et kvarter.

Skær roastbeefen i skiver og servér den med krydret mayonnaise og forårssalaten.

Indsendt af
d.
11.06.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.