Broccoliterrine

Broccolibuketter blancheres og stilles i en form og overhældes med æggeblanding. Skal have over en time i ovnen.

Til 6 personer

Broccolibuketterne skæres fra stokken og blancheres 2-3 minutter.

En bageform (ca. 1 liter) smøres med margarine og beklædes med bagepapir. Fedtstoffet tjener til at holde papiret på plads.

Broccolibuketterne stilles ned i formen med stokkene opad.

Sammenpisket æg og væske krydret med peber og muskat, hældes over buketterne, og formen stilles forsigtigt i ovnen 150-175 gr. Ved 175 grader skal terrinen have mellem 1 og 1½ time. Den er færdig når den er stivnet helt igennem.

Terrinen serveres med røget hellefisk, spege skinke eller varm røget laks og lidt godt brød.

Indsendt af
d.
04.01.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.