Paprikagryde

Lækker opskrift på paprikagryde med bl.a. champignon, pølser og svinekød. Snyd ikke dig selv for at prøve denne lækre gryderet. Den er meget nem at lave.

  • Her serveret med kartoffelmos i stedet for ris.

Til 5 personer

Hæld olie i en gryde. Brun løg og svinekød ved middel-høj varme. Tilsæt paprika, og lad det stege et øjeblik. Tilsæt bouillon. Lad det simre i 3-5 minutter.

Tilsæt champignonerne og pølserne. Varm retten godt igennem. Paprikagryden kan evt. jævnes med lidt majsstivelse eller meljævning.

Serveres med ris eller kartoffelmos og grønne ærter.

Indsendt af
d.
04.01.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.