Grøntsagssuppe med svinekød

Denne opskrift på grøntsagssuppe med svinekød kan være klar i løbet af en halv times tid. Den kan laves med lige den slags grøntsager, du har lyst til (jeg plejer at blande lidt forskelligt af årstidens grønt), og den kan både serveres som forret og hovedret.

Til 3 personer

Tilbehør:

Svits svinekødsternene i olie, og tilsæt bouillon og suppeurter. Bring det i kog, og lad det koge i 10 minutter.

Skær grøntsagerne i små tern. Tilsæt dem sammen med mælk og tomatpuré, og lad det simre i ca. 5 minutter.

Jævn med majsstivelse, og smag til med salt og peber.

Server suppen med varme flûtes.

Tip:
Hvis du vil servere suppen som hovedret, skal du bruge lidt mere. Du kan også tilsætte lidt pasta, så den mætter mere.

Indsendt af
d.
04.01.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.