Rikkes nudelfad

Til 4 personer

Fedtfattig

Ægnudlerne koges efter anvisninger på pakken.
Porrerne skæres i ringe og koges i ca. 5 min. med salt i vandet.

Kødet brunes i en gryde, de revne gulerødder kommes i og steges med sammen med kødet. Der krydres med salt og peber, og de hakkede tomater kommes ved så det ikke brænder på. Lad kødet koge i ca. 10 min.

Læg et lille lag af kødblandingen i bunden af et ildfast fad. Dernæst lægges halvdelen af nudlerne i fadet og bredes ud i et lag. Læg igen at lag kød og dernæst et lag porrer. Gentag med et lag nudler, derpå kød og til sidst porrer. Afslut med den revne ost (kan undlades).
Herpå stilles fadet i ovnen ved 200 grader i 15 min. til osten er smeltet.

Tips! Fadet kan laves i forvejen, og bages i ovnen senere. Stil da retten i ovnen i 30 min. istedet for 15.

Indsendt af
d.
04.01.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.