Frugtbrød

Ingredienser

Abrikoser og figner klippes i mindre stykker og kommes i en skål sammen med hvedekerner.
Vand hældes over, så det godt og vel dækker.
Trækker ca. 1 time og hældes i en sigte.

Vand og gær røres sammen.
Ymer, salt, olie, nødder, udblødt frugt, grahamsmel og hvedemel tilsættes, og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 1 time.
Dejen slås ned og formes til et stort eller 2 mindre brød.
Efterhæver ca. 1/2 time på pladen.
Bagetid: 35- 45 min. ved 200 grader afhængig af, om der bages 1 eller 2 brød.
Bages på nederste ovnribbe.

Indsendt af
d.
04.01.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.