Daim-is

Til 6 personer

bund

Fyld

Pisk æggehviderne næsten stive og vend sukkeret i. Pisk det helt stift og vend de malede mandler i. Kom marengsmassen i en smurt meldrysset springform og bag den i ca. 30 minutter ved 175 grader. Afkøl bunden helt på bageristen, inden isen kommes på.

Pisk æggeblommer og sukker luftige. Pisk fløden til flødeskum og vend den i æggemassen, sammen med grofthakket Daim. Fordel ismassen oven på marengsbunden og dæk den til.

Sæt isen i fryseren i mindst 4 timer. Pynt evt. ovenpå med Daim-stykker og guldstøv. Tages op ca. 40 minutter før servering.

Indsendt af
d.
04.01.05.
Kategori:

Lav selv den lækreste is

De bedste ismaskiner

De bedste ismaskinerEn god ismaskine gør en kæmpe forskel for resultatet, så hvis du elsker is er du nødt til at have en ordentlig maskine.Find de bedste på Gelateria.dk



Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.