Glutenfri snobrød
Glutenfrie snobrød.
Ingredienser
- 50 g gær
- 225 g glutenfri mel
- ca. 85 g majsmel (fint)
- 1 3/4 sojamælk (eller vand)
- 3 tsk sukker
- 1/4 tsk salt
- 30 g mælkefri margarine
- 1 æg (kan udelades)
- 2 tsk guar gum
- 1 spsk Husk pulver
Husk lige inden vand eller mælk blandes i melet opløses guar gum deri. Det er vigtigt, det hældes i dejen straks, da det ellers gelerer til en ubrugelig masse. Husk pulver blandes i melet, før væden tilsættes.
Dejen er meget klistret, så det er en fordel, at smøre hænderne ind i olie, før dejen sættes på pinden. Ellers er kirurghandsker en fantastisk opfindelse til dette formål.
Disse snobrød er glutenfri.
- Indsendt af
- d.
- 17.06.03.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Sund mad ›
- Glutenfri