Skærekage

Ingredienser

Ingredienser Marengs

Fremgangsmåde skærekagedej:
Lad margarinen stå 20 min ved stuetemperatur. Når den er blødgjort røres den godt sammen med sukkeret. Æggeblommerne røres i en ad gangen. Rør melet i smørblandingen og kom dejen i en bradepande beklædt med bagepapir
Marengsen fordeles over dejen.

Fremgangsmåde marengs:
Æggehviderne piskes stive, og sukkeret vendes i. Herefter vendes den hakkede chokolade i.


Lad kagen bage i 50 min ved 175 grader. De første 10 min ved 200 grader!! Når marengsen bliver gylden, lægger du en bageplade over kagen på næste rille.

Indsendt af
d.
05.01.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.