Kokkens roderi

Til 4 personer

Tilbehør

Opløs boulionterningen i 1 dl. kogende vand.
Riv kartoflerne og gulerødderne, og skær porrerne i tynde ringe.
Bland salt, peber og karry efter behov i kødet, tilsæt så de skårne/revne grøntsager. Kom farsen i et smurt ovnfast fad så kødet ligger i midten.
Skær løget i meget tynde både og stik bådene godt ned i farsen.
Hæld bouilionen over kødet og slut med at hælde tomaterne ud over hele farsen.
Retten skal i ovnen ved 200 grader ca. 1 time.
Lun flutene i ca. 10 min. før retten er færdig.

God fornøjelse og velbekomme

Indsendt af
d.
05.01.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.