Makroner

Ingredienser

De smuttede mandler kværnes helt fine. Bland dem sammen med sukkeret og alle kornene fra vanillestangen. Derefter røres æggehviderne i lidt efter lidt, indtil massen er sammenhængende
Tril nu dejen til kugler på størrelse med en valnød. Du undgår at dejen klistrer hvis du fugter dine hænder før du går i gang. Anbring kuglerne på bagepapir og tryk dem flade, og sigt lidr flormelis over.

Markronerne bages nu ved 200° i 15-18 min. Hold øjem med dem, du skal kun lige være let gyldne. Brug alm. ovn, ikke varmeluft. Tag dem ud af ovnen og træk bagepapiret over på et opvredet viskestykke. Dampen fra dette viskestykke får makronerne til at slippe bagepapiret. tag dem af og lad dem køle på en bagerist.

Indsendt af
d.
06.01.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.