Sushi med hummus

En rigtigt spændende sushiopskrift.

Ingredienser

De iblødlagte sesamfrø blendes sammen med citronsaft, sesamolie samt spidskommen og hvidløg. Kikærterne blendes ned i og blandingen smages til med salt og chili.

Læg et nori ark på dit skærebræt. En ottendedel (1/8) af hummusen fordeles jævnt på nori arket jævnt. 2 cm fra kanten ved dig selv og 3 cm fra kanten væk fra dig selv. I enden nær dig selv lægges en gulerodsstang. Fordel persillen midtpå og drys det med lidt dild. Kanten væk fra dig selv gør du våd med en smule vand, brug en bagepensel. Rul nu sushien pænt, du kan sagtens bruge fingrene. Sørg for du IKKE presser det. Lad rullerne stå i 5 min før du skærer dem ud.

Skær dem ud i 6 stykker med en skarp kniv.

Indsendt af
d.
30.11.-1.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.