Kylling og ris nuddel suppe

Ingredienser

Kyllingen skærer i strimler a 3 mm. Ingefæren skrælles og skæres i tynde skiver. Hak løgene - groft - ikke fint. Del chilierne og fjern kernerne (de er meget stærke). Snit chilierne i ganske små stykker.
Kyllingefonden blandes med ingefær, stjerne anise og løg samt fiskesause. Lad denne blanding koge i 10 min ved svag varme.

Sig nu den kogte blanding i et dørslag for at fjerne løgblandingen. Væden kommes tilbage i gryde, varmes op og kyllingen tilsættes. Lad det småkoge i 5 min.

Kyllingen skal være gennemkogt.

Imens lægger du nudlerne i kogende vand i cirka 5 min. indtil de er bløde (de må ikke blive snaskede. Sigt dem igennem et dørslag og placer dem i en suppeskål til portionsanretning og hæld kyllingeblandingen over. Drys med chili skåret i småstykker og de hakkede forårsløg, koriander og mynte.

Indsendt af
d.
06.01.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.