Havtaske med limesauce

Ingredienser

Rens havtasken for evt. hinder og skær den i mindre stykker, hvis der ikke er tale om kæber og læg det i et ildfast fad.
Rør brødkrumme og de øvrige ingredienser sammen og fordel blandingen på havtasken. Bag fisken ved 250 gr. i ca. 8 min. brødet skal blivegyldent og sprødt.

Til saucen smeltes smørret i en tykbundet gryde og løgene svitses ca. 1/2 min. Tilsæt fløde, limesaft, salt og peber. Kog blandingen ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Til slut kan evt. stegesky fra fisken tilsættes.

Havtasken serveres med ris eller frisk pasta og f.eks. dampet spinat.

Indsendt af
d.
06.01.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.