Rødvinsfondue

Fondue med rødvin er foretrukket af mange frem for at lave det med olie. Det smager bedre og giver kødet en flot rød farve.

Ingredienser

Først lader man perleløgene trække i kogende vand i ca. 5 minutter. Derefter piller man dem.

Champignonerne renses og persillerødderne skæres ud i tynde skiver. Dernæst skylder man cherrytomaterne og skærer kødet i tern.

Nu tænder man fonduen. Kom rødvinen, krydderierne og 1 spiseske salt i en gryde og lad det langsomt koge. Derefter hælder man det i fonduegryden og lad rødvinsmarinaden småsimre.

Løgene skal ca. have 10 minutter og de andre grøntsager skal ca. have 5 minutter. Kødet tilbereder men efter eget valg i ca. 2-5 minutter.
Antallet af grøntsager afhænger af hvor mange personer man er (og smag og behag).

Indsendt af
d.
09.01.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.