Kyllingrand m. dressing

Kyllingrand på den oldschool måde og med den helt rigtige, faste struktur. Med ærter og asparges får retten på ægte mormor-manér et godt, grønt touch, mens kyllingesuppen nemt tilfører ekstra dybde til smagen.

Til 2 personer

Fedtfattig

Kog kyllingen med en frisk bouquet garni og fjern derefter skind og knogler. Snit kødet i tern.

Øs lagen fra aspargesene og stil den til side til senere brug. Kog ærterne let i omtrent 3 minutter og lad dem køle af. Kom husblassen i vand i 10 minutters tid.

Tag en randform og læg kyllingetern, asparges og ærter jævnt ud heri.

Opvarm kyllingesuppen sammen med lagen fra aspargesene. Rør husblassen ud heri og krydr med salt og peber. Kom blandingen over kyllingen og grøntsagerne i formen.

Kom formen i køleskabet og lad den hvile til dagen efter.

Server kyllingranden med dressing og evt. flute.

Indsendt af
d.
25.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.