Gullash Suppe

Mange gode krydderier og grøntsager er med til at give den karakteristiske gullash suppe smag i denne opskrift.

Til 4 personer

Ingredienser

Skær kødet i tern, brunes i god varme i svinefedtet i en stor gryde.
Pil og hak løg og hvidløg og tilsæt det kødet, brunes ca. 5 min. Tilsæt Paprika og svits det et øjeblik. Hæld kogende Bouillon ved og drys Spidskommen og Merian over, hæld tomatpuré ved og smag til med salt og peber. Kog ca. 45 min.
Kartofler og gulerødder skrabes og skæres i tern, peberfrutomater afskindes og kerner fjernes, hakkes i tern, det hele tilsættes gter renses for kerner og skæres i små strimler, retten og koges yderligere ca. 30 min.
Smag suppen til, og mærk efter om kødet er godt mørt, bør kunne deles med en gaffel, altså godt mørt. Sever med brød til.

Indsendt af
d.
10.01.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.