Indianer Hachis

Til 4 personer

Halver løgene og snit dem i skiver.
Snit porrerne i ca. 1 cm. tykkelse.
Varm fedstoffet til gyldenbrunt.
Tilsæt kødet uden at dele det til at starte med, når det har fået farvet på begger sider deles det sådan at der også er store kødklumper, altså ikke millionbøf. Tilsæt de hakkede grøntsger og vend det af og til indtil de er blevet bløde, tilsæt vand til det dækker indgredienserne.
Skrab gulerødder og riv dem fint, tilsættes derefter retten. Kom godt med Tomatpuré ved, efter behag, smag til efterhånden. Tisæt salt og peber. Kog det ved svag varme 20 min. Server med Kartofler.

Indsendt af
d.
10.01.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.