Æblekage

Den her æblekage er lidt ligesom en sandkage med smag af kanel og en masse æblebåde, der gør kagen dejlig svampet i konsistensen. Derudover er den fyldt med hakkede mandler, der tilføjer ekstra knas.

  • Æblerne gør den dejlig svampet i konsistensen
  • Skøn nybagt æblekage med kanel og mandler
  • Kagen er propfyldt med æblebåde

Ingredienser

Fedtfattig

Pisk æg og sukker lyst og luftigt.

Bland kanel, vaniljesukker, bagepulver og mel, og vend det forsigtigt i æggemassen. Tilsæt mælk, og rør, til dejen er ensartet.

Smut mandlerne, og hak dem.

Skræl æbler, og skær dem i tynde både. Tilsæt æblebåde og mandler, og rør rundt.

Fordel dejen i en smurt springform (ca. 25 cm i diameter), og bag æblekagen i ca. 1 time ved 175 grader.

Indsendt af
d.
10.01.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.