Sukkerfri brunkager

Ingredienser

Fedtfattig

Skold og smut mandlerne og hak dem herefter meget fint. Bland følgende ingredienser. Sødemiddel, mandler, hvedemel, potaske, sukat og brunkagekrydderi.
Margarinen skal nu smuldres ned i melet og dejen røres med æggehviden. Ælt nu dejen igennem. Læg den på et spækbræt og tril en stang på 5 cm tykkelse og en længde på cirka 22 cm. Dæk til med husholdningsfilm og lad den stå i køleskabet i 2 timer. Skær dejen i tynde skiver og læg disse på en bageplade. Bag brunkagerne ved 200 grader (ikke varmeluft) i 5-7 min.

Indsendt af
d.
10.01.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.