Nem kyllingesalat med peberfrugter

Som navnet antyder er denne kyllingesalat let at lave blot man har lidt grillet kyllingekød og de nødvendige ingredienser.

Til 4 personer

Dressing

Tilbehør

Befri peberfrugterne for frøstol og kerner. Skær dem i store terninger. Sautér peberternene i olie ca. 10 minutter ved lav varme. Lad dem køle lidt af. Befri æblet for kernehus og stilk og skær det i terninger. Skær kyllingekødet i mindre stykker.

Dressing:
Rør cremefraiche med salt, peber og hvidløg samt evt. persille.
Vend kylling, peberfrugt, æble og kapers med dressing. Salaten har godt af at trække i køleskabet mindst en halv time.

Indsendt af
d.
10.07.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.