Drømmekage fra Brovst

Den klassiske, luftige drømmekage. Lige som den bør være med et strejf af vanilje og toppet med kokosmasse. Efter sigende skulle den bedste drømmekage stamme fra Brovst, en mindre by i Nordjylland. Bag den og bedøm selv.

  • Kokosmassen på toppen holder denne kage saftig i flere dage.

Ingredienser

Kokosmasse

Lav et vandbad og pisk æg og sukker sammen over det. Smør smeltes og får lov at køle lidt af. Herefter mixes det i blandingen. Hver for sig sigtes hvedemel, bagepulver og vanilje i massen sammen med vandet. En form smøres og dejen kommes heri. Den bages ved 200 grader i 20 min. (ikke på varmluft).

Opvarm en gryde og lad ingredienserne til kokosmassen smelte heri. Massen fordeles ud på kagen. Lad den derpå hvile i ca. 5 min.

Til slut kan du give drømmekagen yderligere 5 min. i ovnen og den er klar til servering.

Indsendt af
d.
10.01.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.