Kylling a la Cypern

Til 4 personer

Skær ca 1 løg i små terninger og svits dem let på en varm pande. Tag løgene af og steg derpå kyllingefileterne som er udskåret i små firkanter. Tilsæt derefter løg, friske tomater hakket i små stykker og fint hakket persille til retten (persille og tomater kan nemt hakkes i en minihakker uden at det gør noget). Mængden af tomater og persille afhænger af egen smag. Tilsæt så madlavningsfløde og spæd evt med mælk eller vand hvis mængden af fløde synes for lille. Smag til med salt og peber og server retten med frisk pasta.
Jeg vil gøre opmærksom på at det er vigtigt med en del persille, da det er dette som giver retten sine rigtige gode smag.

Indsendt af
d.
12.01.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.