Hyldeblomstdrik

En hyldeblomstdrik som kan fungere som en dejlig saftevand. Fortyndes i foholdet 1 til 4.

Ingredienser

Klip de groveste stilke af hyldeblomsterne.
Kom skærmene i en krukke sammen med saften af citronerne, citronsyren og sukker.
Hæld det kogende vand over og rør, til sukkeret er helt opløst.
Rør Atamon i, hvis drikken skal holde sig i lang tid.
Dæk krukken til og lad indholdet trække 1-2 dage på et køligt sted.
Rør af og til i blandingen.
Si drikken og hæld den på rengjorte flasker.
Server hyldeblomstdrikken som læskedrik fortyndet med vand (1:4) og isterninger.

Indsendt af
d.
10.07.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.