Sund chokolademousse

Hvis man tilføjer 3-4 piskede pasteuriserede æggehvider, burde det gøre moussen mere luftig. De skal så tilføjes efter man har blandet chokoladen med æggeblommerne.

Til 4 personer

Fedtfattig

Pisk æggeblommer og sukkererstatning indtil det bliver lysegult, imens du smelter chokoladen i et vandbad (put chokoladen i en skål som ligger oven på en gryde med kogende vand. Sådan undgår du at chokoladen brænder på).
Når chokoladen er smeltet, blander du den med de piskede æggeblommer. Tilsæt vaniljeessens efter smag. Tilføj derefter lidt mælk for at konsistensen bliver lidt "blødere".
Lad det stå ca 20-30 min, evt på køl.

Tadaa, en dejlig fast chokomousse (selvom det måske ikke ser ud af så meget, så fylder det rigtig godt i maven!).

Indsendt af
d.
16.01.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.