Påskekylling

En lækker opskrift på en herlig påskekylling lavet helt rigtigt fra bunden af.

Ingredienser

Gør kyllingerne i stand og hak kyllingeindmaden fint. Svits den i halvdelen af fedtstoffet. Drys salt og peber over. Skyl persillen og tør den helt. Nip nogle grove stilke af og fyld persille og kyllingeindmad samt stegesmør i kyllingen.

Brun resten af fedtstoffet i en stegegryde og brun kyllingerne. Drys med salt og peber. Læg kyllingerne om på siden og dæmp varmen samtidig med du hælder bouillonen i. Læg låg på gryden og lad dem småstege i 35-40 min. indtil de er møre. Husk at vende dem ganske ofte. Tag kyllingerne op af gryden og pak dem ind i folie således at de holdes varme.

Kog gryden af med fløde og en smule bouillon og indkog sovsen.

Indsendt af
d.
18.01.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.