Lammekebab på spyd med laurbærblade

Opskrift på lammekebab og dejlig marinade.

Til 4 personer

Marinade

Majs tomatsalsa

Spinatbulgur

Tilbehør

Pisk peberblanding, citronsaft, hakket hvidløg, olivenolie, spidskommen, salt og peber sammen til en marinade. Skær lammekødet i stykker på 3 x 3 cm. Mariner kødet i køleskabet 30 min. Læg træspydene i vand ca. 10 min. Sæt kødet på spydene skiftevis med laurbærblade og courgetter i stave.

Kog majskolberne ca. 10 min. i letsaltet vand. Køl dem af og skær majskornene af kolben. Fjern kernerne fra tomaterne og skær kødet i tern. Skær rødløget i tern og vend med tomat og majs samt chili i små tern.

Rør balsamico, olivenolie, salt og peber sammen. Hæld dressingen over salsaen. Lad det trække ca. 10 min.

Skyl bulguren grundigt under koldt vand og kog den 8 - 10 min. i letsaltet vand. Vend den varme bulgur med skyllede spinatblade og lidt olivenolie.
Grill lammespydene ca. 5 min. til kødet er rosa indeni.
Lad dem hvile et par minutter og server med bulgur, majs, tomatsalsa og brød.

Indsendt af
d.
10.07.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.