Fødselsdagskage

Flødecreme

Fyld

Glasur

Pynt

Æggene piskes sammen med sukkeret i en tykbundet gryde. Mel tilsættes og dejen røres godt sammen til massen er helt glat. Pisk mælk og vanillekort i massen og varm det op under omrøring. Lad cremen koge op i et par minutter under omrøring. Køl cremen og pisk flødeskummen derefter. Creme og flødeskum blandes nu sammen til en kold creme.

Smør et lag hinbærmarmelade oven på to af bundene og på underside en top-bunden (den øverste). Læg bundene sammen med flødecremen og rør glasur af flormelis, kakao, kogende vand og træk det over kagens øverste lag.

Marzinpanen æltes sammen med flormelis til en klump pg rulles ud til en rulle så lang som kagen er høj. Marzipanbåndet monteres om kagen og stilles koldt et par timer.

Indsendt af
d.
18.01.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.