Leverpostej og røget mørbrad

Ingredienser

Først hakkes spækket med en kødhakker. Dernæst hakkes lever, løg og kartofler 1 gang gennem kødhakkeren.
Så smeltes margarinen og melet kommes i. Massen bages op med mælken, og derefter skal spækket smeltes i.
Løg, kartofler, æg og lever piskes i sovsen til det har en ensartet konsistens.
Krydderierne tilsættes og massen hældes i forme.
Leverpostejen bages i vandbad i 20 minutter hvis det er små forme eller op til en time hvis det er store forme. Bages ved 225 grader.
Stegetermometer skal vise 75 grader i centrum.
Den røgede mørbrad tilberedes og leverpostej og røget mørbrad er klar til servering.

Indsendt af
d.
23.01.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.