Hindbær is

Til 4 personer

Fedtfattig

Hindbær skylles (frosne tøes op). Hindbærerne røres sammen med sukker, citronsaft, økologisk skummetmælk og kvark, en blender vil være god til det. Massen pureres efterfølgende gennem en sigte, så hindbærkornene kommer fra.

Æggehvide piskes stift. Piskefløde piskes stift. Både æggehvide og piskefløden vendes forsigtigt i puré massen. Tænd ismaskinen og hæld blandingen i den roterende frysebeholder. Køres ca. i 45 min.

Hvis man ikke har en ismaskine, skal det hældes op i en fryseform og fryses ned. For at undgå, at der dannes iskrystaller i massen, skal der røres jævnligt under indfrysningen.

Indsendt af
d.
15.07.03.
Kategori:

Lav selv den lækreste is

De bedste ismaskiner

De bedste ismaskinerEn god ismaskine gør en kæmpe forskel for resultatet, så hvis du elsker is er du nødt til at have en ordentlig maskine.Find de bedste på Gelateria.dk



Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.