Kalvesteg stegt som vildt

Til 4 personer

Bacon/flæsk skæres i tern og brunes i smøret sammen med kalveklumpen. Tilsæt derefter kaffefløde og ribsgelé.

Kartoflerne puttes i en gryde. Husk at sørge for at kartoflerne er helt dækket af vand. Tilsæt salt.
Gryden bringes i kog. Kartoflerne skal koge 15 min (ikke bulderkoge).

Kalvestegen vendes en gang imellem, og steges videre i omtrent 20 minutter. Stegen tages op af panden og panden bruges nu til at lave sovsen (brug piskefløden og lidt mere ribsgelé).
Tilsæt kulør til sovsen så den får den ønskede farve. Hvis du ønsker at sovsen skal være tyk kan du vælge at jævne den. Smag til med salt og peber.

Kalvestegen skæres i skiver (på skrå) og serveres på et fad. Du kan f.eks. anrette din kalvesteg ligesom du ville anrette vildt.

Indsendt af
d.
23.01.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.