Mexicansk farsbrød

Mexicansk farsbrød med blandt andet chorizo, peberfrugt og oliven. Meget spændende og lækker opskrift.

Ingredienser

Pil dit løg og hak det fint og tag kernerne ud af peberfrugten, hvorefter den vaskes ud duppes, og skæres i tern. Svits løg og peberfrugt i en spsk olie indtil de er møre og varm ovnen op til 200 grader. Chorizopølsen presses ud af skindet, hakkes og blandes med det hakkede kød i en stor skål. Oliven hakkes groft og tilsættes sammen med de svitsede løg/peberfrugter.

Drys nu majsstivelse og krydderier over og ælt farsen med hænderne. Form farsen til et aflangt brød og smør en bradepande med olien.
Læg farsbrødet i 1. lag og bag det i ovnen i en time (brug ikke varmeluft). Efter 50 min. skræller du avocadoerne og skærer dem på langs og fjerner stenene.

Frugtkødet skæres i tynde skiver og dryppes med citronsaft. Anret farsbrødet på et fad med avocadoskiverne.

Indsendt af
d.
24.01.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.