Savoykål

En dejlig ret med farseret savoykål med lam som kan serveres både som forret og hovedret.

Ingredienser

Sådan laver du denne opskrift på farseret savoykål med lam.

Pres hvidløget og rør det med lammekødet og olivenolien. Skær peberfrugten i små stykker og bland den i. Rør de kogte ris med tamarind og vend det i farsen.

Skyl savoykål'en og tag bladene fra hinanden. Disse skal nu blancheres i omtrent 3 min. i kogende vand. Smør et ovnfast fad og drys det med rasp.

Læg et lag blancherede kålblade i bunden, og derefter et lag af farsen. Dernæst et lag kålblade og sådan fortsættes til det hele er brugt.

Dæk fadet med folie eller et låg og sæt fadet i ovnen. Retten skal nu bage færdig ved 200 g i omtrent 20 - 30 min.

Denne ret med savoykål kan serveres både som forret og som hovedret.

Indsendt af
d.
28.01.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.