Kalkun i hvidløg og kokossovs

Til 4 personer

Marinade

Fedtfattig

Marinaden røres sammen og blandes med kødet i en plasticpose. Kødet marineres i køleskab i mindst 1 time, gerne mere. Hvidløgene halveres og koges i vand i 10 minutter.
Kødet svitses i en wok med de afdryppede hvidløg. Kokosmælken hældes på og koger 3 – 5 minutter under omrøring. Saucen smages til med fish sauce. Gulerødder og peberfrugter skæres i tynde strimler. Grøntsagerne svitses på en anden pande i olie. Sesamfrø drysses over og svitses med.

Selvom der bruges mange hvidløg, får de en dejlig og mild smag, da de koges.

Spises med løse ris.

Kalkunbryst - endnu en god opskrift med kalkunkød.

Indsendt af
d.
15.07.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.