Whiskyflamberet svinemørbrad

Har du modet og lysten til at flambere så snyd ikke dig selv for denne opskrift på whiskeyflamberet svinemørbrad.

Til 4 personer

1. Mørbraderne renses for fedt og sener.
2. Madagascarpeber og salt gnides og masseres ind i dem.
3. Bruner dem i pande ved høj varme, til de er flot stegte.
4. Whisky hældes i panden ved max. varme. Fjern derefter panden fra blusset. Whiskyen antændes med lighter og mørbraderne flamberes. Pas på!!!
Lad det brænde indtil det slukker selv, ellers bliver sovsen ikke god.
5. Mørbraderne lægges i et fad.
6. Fløden og cremefraichen (sammenblandet) hældes i panden til den overflødige whisky.
7. Rør rundt og smag til med salt og peber.
8. Sovsen hældes op fadet.
9. Fadet i ovnen på 100 grader. i 45 min.
10. Kartofler koges og pilles derefter så serverings tid passer med mørbraden.
11. Smør og krydderi i en gryde.
12. Smid frosne (ikke optøet) bønner i gryden og blancher dem.
13. Fadet ud af ovnen.
14. Skær mørbraderne ud i stykker på ca. 2 cm.

Mørbraderne skal være rosa indvendigt!

Velbekomme

Indsendt af
d.
05.02.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.