Sigtebrød

Ingredienser

Vand og yoghurt røres sammen. Gæren smuldres og røres godt ud i yoghurt blandingen. Hæld salt og sukker i og derefter melen i. Dejen røres godt og hældes ud på bordet. Dejen æltes nu med en masse mel, dog uden at tørre ud. Dejen trækkes og samles til den er blank.

Dejen dækkes til med en dampet viskestykke og stilles til hævning. Lad den hæve en time. Smør en springform med smør.

Drys bordet med en smule mel og ælt dejen godt igennem en gang til. Form dejen til et pænt rundt brød og placer det i formen. Læg viskestykket over brødet igen og lad dette efterhæve i 20 min.

Brødet pensles med yoghurt og bages på nederste rille i 20 min ved 225 grader. Brug ikke varmluftsovn.

Indsendt af
d.
17.02.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.