Farserede Peberfrugter

Farserede peberfrugter som kommes i ildfast med tomatsovs og bages i ovnen med baconskiver over. Server med ris og salat.

Til 3 personer

Sovs

Fars

Vask, og halver peberfrugterne på langs, og fjern kernerne.

Sovs:
Bland alle ingredienserne til sovsen, og kom den i et ildfast fad.

Fars:
Bland ingredienserne til farsen, og kom den i de halve peberfrugter.

Kom de farserede peberfrugter i det ildfaste fad med tomatsovsen i bunden, og bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 40 minutter.
Fordel baconskiverne på toppen af peberfrugterne, og bag dem færdig ved 220 grader i ca. 20 minutter, eller til baconen er blevet gylden.

Server med ris og evt. baguettes og salat.

Indsendt af
d.
23.02.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.