Tiramisu

Klassisk lækker dessert

Der anvendes

Enderne på halvdelen af kiksene dyppes hurtigt i kaffen og lægges i et fad med kaffe-enden skiftevis den ene og den anden vej. Det halve af Marsalaen hældes over, og kiksene står og trækker i ca. 12 timer.
Pisk æggeblommerne kraftigt med sukkeret og pisk osten i – indtil osten ikke klumper. Kom ca. 2 spsk. Marsala i. Pisk hviderne stive og vend dem i.
Kom halvdelen af cremen over kiksene.
Lav "kaffenummeret" med den sidste halvdel af kiksene – læg dem ovenpå cremen og held marsala over igen. Kom resten af cremen over.
Det hele skal stå i køleskab mindst 15 timer før servering. Drys med kakao lige inden servering.

Indsendt af
d.
25.02.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.