Limemarineret andebryst

Giv dit møre andebryst endnu mere smag ved at lade det hvile i en marinade med en syrlig-salt smag fra lime og sojasauce, suppleret med noter af ingefær. Server smukt med asiatisk-inspireret tilbehør i form af nudler, spinat og rødløg.

  • En lækker ret at servere

Til 4 personer

Marinade

Desuden

Fedtfattig

Fjern skindet fra andebrysterne. Bland ingredienserne til marinaden, hæld marinaden i en frysepose med kødet og lad det hvile på køl i min. 1 time.

Tag andebrysterne op fra marinaden – men smid ikke marinaden ud. Opvarm olie på en pande og brun andebrysterne heri. De steges herpå ved moderat varme i ca. et kvarter. Fjern dem fra varmen og dæk med sølvpapir, så de ikke bliver kolde.

Snit rødløg, pres hvidløg og steg det på en pande i opvarmet olie. Kom den overskydende marinade på og lad det koge. Vend spinat i blandingen.

Kog nudlerne og kom dem derpå i marinade, løg og spinat på panden.

Skær andebrysterne i fine stykker og ret an med tilbehøret.

Indsendt af
d.
02.03.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.