Gullaschsuppe

En suppe som bliver helt fantastisk af at stå og koge i et par timer. Sprængfyldt med grøntsager og kan serveres med et godt groft brød til.

Til 4 personer

Tilbehør

Denne ret er helt utrolig lækker og nem.
Men det tager tid at snitte alle grøntsagerne, så sæt ekstra tid af til det.
Rens grøntsagerne, og skær dem i små tern.
Brun kødet i fedtstoffet.
Tilsæt grøntsagerne og tomatpuréen.
Svits det hele i 10 minutter.
Kom paprika på sammen med 1 spsk. salt.
Kom vand på, så det lige dækker.
Lad det hele koge i ca. 2 timer.
Smag til med peber og evt. mere salt.
Serveres med groft brød og evt. et godt glas vin.

Indsendt af
d.
09.03.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.