Vintermarmelade med vitaminer

En marmelade fyldt med vigtige vitaminer til en mørk tid.

Ingredienser

Fedtfattig

Vask frugterne og skær dem i kvarter.
Op i en gryde med dem og hæld kogende vand på, så det lige dækker. Lad det stå et døgn.
Kog det så næste dag roligt i 30 min.
Findel med stavblender direkte ned i gryden.
Kog igen i 30 min med 600 g melis.
Skrab fra bunden hvert 5. minut.
Tilsæt salt og citronsyre.
2 tsk marmelit blandet i lidt melis tilsættes, og blandes i den kogende marmelade.
Afkøl en skefuld og se om den har passende konsistens.
Rene glas skylles med et glas kogende vand tilsat 1/2 tsk atamon.
Hæld fra et ene glas til det andet og husk også lågene.
Øs den varme marmelade i de varme glas og luk.
En skøn marmelade i en vitaminfattig tid.

Indsendt af
d.
09.03.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.