Påskekage

Til 6 personer

start med at tænde ovnen på 180 gr.
æg og sukker piskes let og luftigt og ikke knaser mere,
rapsolien hældes langsomt i, mens der piskes. Det hele skal være let og luftigt. Nu lægges håndmikseren væk og man tager en røreske med hul i midten eller en grydeske til resten af proceduren. Kokusmel, hvedemel og bagepulver blandes let, appelsinen vaskes, rives og presses. Det hele røres let sammen med æggemassen. Der må ikke røres kraftigt eller længe. Dejen kommes i en tærteform, som er smurt med lidt olie og drysset med kokusmel. Kan også bages i en springform på bagepapir. Drys evt. kagen med lidt hakkede mandler / nødder. Sættes i bunden af ovnen og bages ca. 40 min. Prøv med en tandstik eller strikkepind om kagen er bagt.
Hvis man ønsker det, kan kagen efter afkøling gives flormelisglasur, der er rørt med appelsinsaft og pyntes med små påskeæg rundt i kanten. Dette giver dog kagen ekstra med kalorier.
VELBEKOMME.

Indsendt af
d.
23.03.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.