Tunsalat

En lækker tunsalat som enten kan spises på ristet brød eller bruges som en god forret.

Til 4 personer

Kom mayonnaisen i en skål. Hæld olien eller vandet fra tunen, og kom det i skålen. Rør det godt sammen.

Kog æggene og lad dem afkøle. Skræl agurken, og skær den i små tern, og kom den i blandingen. Tilsæt salt og peber. Ca ½ spsk salt og ½ tsk. peber.
Skræl æggene og del dem i æggedeleren, både på langs og på tværs.

Serveres på ristet franskbrød eller som en forret pyntet med salat, agurkespringer, tomatbåd og en citronspringer.
Velbekomme

Indsendt af
d.
24.03.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.