Bagels - Opskrift på bagels

Ingredienser

Fedtfattig

Tørgæren kommes i lunkent vand, hvor der derefter kommes sukker, salt og til sidst mel. Ælt dejen godt og lad den hæve ca. 30 min.

Form dejen til boller og lav et hul i passende størrelse med fingeren.

Kog noget vand i en gryde, og når det koger tilsættes en lille smule sukker (pas på med at komme for meget i). Tag ca. 3-5 bagels og kom i dem i kogende vand ca. 30 sek. hvorefter de vendes og får ca. 30 sek. på den anden side (det er meningen at de hæver når de kommer i kogende vand). Dette gentages indtil der ikke er flere.

Inden de kommes i ovnen pensles de med æggehvide, og drysses med oregano. bages til de er let gyldenbrune ved 200 grader.

Indsendt af
d.
05.04.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.