Mandeltærte med jordbær og marengs

Ingredienser

Fyld

Marengs

Hak smør og mel sammen. Skold og smut mandlerne og hak dem helt fint.Bland mandlerne sammen med sukker.
Kom ægget i og ælt dejen sammen.

Fordel dejen i 2 tærteforme. Prik huller i bunden med en gaffel.

Bages på midterste rille ved 225 grader i forvarmet ovn ca. 20 min.

Skær jordbærrene igennem, drys med sukker og vanilje, og fordel dem i tærtebundene.

Pisk æggehviderne stive. Rør sukkeret forsigtigt i og læg marengsen over bærrene.

Tærterne bages på næstøverste rille ved 170 grader i ca. 20 min. til marengsen er gyldenbrun. Spises lun

Indsendt af
d.
05.04.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.