Mars kage

Til 5 personer

Tænd ovnen på 150°.
Pisk alle æggehvider 100% stive, inden den brune farin tilsættes og piskes godt.
Smør marengsen ud på en papirbeklædt bageplade. Der skal formes to ens marengsbunde.
Bag i ca. 1½ time, eller indtil marengsen helt slipper bagepapiret.
Pisk al fløden og hak den ene mars ned i fløden. Flødeskummet skal lægges mellem de to marengsbunde når de er kølet af.
Lav et vandbad til de sidste 2 marsbar og lad dem smelte langsomt. Tilsæt en lille smule smør og rør med en teske. Efter lidt samler det hele sig.
Når kagen er lagt sammen og den er kølet af, kan den flydende masse mars/smør blanding hældes over og få lov til at stivne.
Klar til servering.

Indsendt af
d.
08.04.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.